Páskom Cottage, Fejér megye titkos gyöngyszeme

A Lajoskomárom név sokak számára egyáltalán nem ismerős, és sokan azt gondolják, hogy ez egy eldugott kis hely, pedig Budapesttől nincs is olyan nagyon messze. Mindössze egy órát kell utazni ahhoz, hogy eljussunk erre a helyre. Ha nyugalomra és csendre vágysz, ha azért szeretnél egy vendégházban néhány napot eltölteni, hogy finom ételeket egyél, hogy a wellness nyújtotta lehetőségeket kiélvezd és egy kellemes, barátságos szobában kipihend az éves fáradalmakat, akkor a Páskom Vendégházban mindezt meg is találhatod, nem beszélve a magas szintű szolgáltatásokról és az alkalmazottak vendégszeretetéről.
Páskom Cottage, Fejér megye titkos gyöngyszeme

A vendégház környezete és a lakosztályok

A Páskom Vendégház környezete csodálatos. A fák, a színes virágok, a frissen nyírt gyep, a medence, a kis tavacska, mind-mind simogatja a lelket és igazi feltöltődést ígér. Az ide utazó vendégek többféle lakosztály és szoba közül válogathatnak. Öt lakosztály áll a vendégek rendelkezésére: Kékfrankos lakosztály, Rizling lakosztály, Zweigelt lakosztály, Zenit lakosztály és Ecce Home lakosztály. A szobák, amelyekben csodálatos napokat tölthetünk el: Sáfrány szoba, Rozmaring szoba, Zsálya szoba, Levendula szoba, OTTI szoba.

A wellnessház felfrissülésre ad lehetőséget

Amennyiben ellátogatunk a Páskom Vendégházba és azt tervezzük, hogy a nyaralás alatt ki sem mozdulunk a vendégházból, ezt is megtehetjük, hiszen a Páskom Vendégházhoz egy wellnessház is tartozik, ahol jakuzzi, masszázs és szauna is vár bennünket. A szabadtéri jakuzziban egyszerre hat, míg a beltéri jakuzziban egyszerre 3 vendég is jól érezheti magát. Éppen ezért, a Páskom Vendégházat nem csak nyáron, nem csak a melegebb napokon, hanem télen és ősszel is érdemes felkeresni.

A szauna 8 személyes. A méregtelenítő, a testet és lelket ellazító és felfrissítő szaunázási élményt teljessé tehetjük, ha aztán a dézsazuhanyt használjuk, vagy elmerülünk a kellemes úszómedencében.

A szaunaház teraszán pihenőágyak sorakoznak, ahol valóban kellemes pihenésben lehet részünk, főként, ha jó könyveket is viszünk magunkkal a nyaralásra. Télen pedig a cserépkályhában ropogó tűz csendesíti le az elménket.

A masszázs is hihetetlen jót tesz a testtel és a lélekkel egyaránt. A vendégházban használhatjuk az egész testet masszírozó masszázságyat, de többféle masszázs közül is válogathatunk. Úgy, mint svéd masszázs, lágy csontkovácsolás, nyirokmasszázs, gerinc regeneráció, indiai fejmasszázs, fiatalító arcmasszázs.

Aktívan is tölthetjük a nyaralást

Azok a vendégek, akik aktív időtöltésre vágynak, bebarangolhatják a környéket, hiszen nagyon sok látnivaló van errefelé. Többek között felfedezhetik a közeli balatoni településeket, de megnézhetik a Festetics-kastélyt, az Ozorai Pipó várat, a Simontornyai Várat. Akik a mozgás örömére vágynak, a vendégházzal szemközti pincesoron haladó minősített pályakörön is futhatnak, illetve a nordic walking szerelmesei is hódolhatnak a szenvedélyüknek.

Árak, fotók és szállásfoglalás itt!

Kapcsolódó cikkek

Két fantasztikus játszótér Székesfehérváron - A gyerekek fejlődését szolgálja, ha gyakran megyünk velük játszótérre

Két fantasztikus játszótér Székesfehérváron

Székesfehérváron több játszótér is a gyerekek rendelkezésére áll. A cikkben most két fantasztikus helyszínről számolunk be.

Természet a városban, irány a Sóstó!

Természet a városban, irány a Sóstó!

Pihenésre mindenkinek szüksége van. Ha Székesfehérváron és a környéken jársz, látogass el a Sóstó Természetvédelmi Területre.