Gyógyító wellness: pihenj otthon, saját jakuzziban

Egy nehéz és fárasztó nap után sokszor csak arra marad energiád, hogy eljátsz a gondolattal, milyen jó is lenne végre kiszabadulni a mókuskerékből? A képzeletbeli wellness hétvége helyett inkább válaszd a valóságot!
Otthoni wellness saját jakuzziban

A www.hawaj.hu kínálatának köszönhetően akár otthon is kiszakadhatsz a hétköznapok monotonitásából, és valóságos ünneppé alakíthatod a munka utáni szabadidődet. Az alábbiakban a rendszeres használat előnyeiről lesz szó.

Masszírozó buborékok

Ugyan hazánk szerencsésnek számít a gyógyvizek számát illetően, minden egyes hátfájós nap után így is kivitelezhetetlen lenne egy szállodába visszavonulni regenerálódni. A felfújható masszázsmedencék az otthonunkba csempészik a hotelek kényelmét, miközben a víz gyógyító hatásáról sem kell lemondanunk, hiszen a levegőbefúvással együtt kellemes, megnyugtató hidromasszázsban lehet részünk az év bármely szakában.

Vízzel az egészségért

Egy minőségi jakuzzi nem csak a luxus érzetével ajándékoz meg, hanem az egészségünkért is sokat tesz. Ellazítja az izmokat, a keringés és anyagcsere javításával pedig fokozza a relaxációs élményt, oldja a stresszt, csökkenti a fájdalmakat, de az anyagcsere felturbózásával még a narancsbőrrel is leszámol, ahogy a felesleges kilóktól is segít megszabadulni. A kikapcsolódás mellett tehát az egészségünk és szépségünk megőrzésében, azok fokozásában is a hasznunkra van a jakuzzi.

Test és lélek ápolása

A hétköznapok kihívásait átvészelni egy olcsó masszázsmedence is éppolyan hatékonyan segít, hiszen az ízületek és izmok rendszeres karbantartásával, a stressz csökkentésével nappal aktívabban tudunk dolgozni, az éjjeli alvás pedig nyugodtabbá válik, ezáltal pihentetőbb lesz. Az általános állapotjavulás mellett viszont azt is érdemes számításba venni, hogy a jakuzzin nem kell egy medencényi idegen emberrel osztoznunk, csak azokkal, akiket mi hívunk meg. Közös családi pancsolás, magányos relaxáció, romantikus fürdőzés, ezek ma már nem csak a luxusszállodákban elérhető lehetőségek a minőségi időtöltésre, hanem akár a mindennapjaink egyszerűen elérhető örömforrásai is lehetnek.

Szöveg: Galambos Dániel
Fotó: Pexels/Illusztráció

Kapcsolódó cikkek

Matrac vásárlási útmutató

Matrac vásárlási útmutató

Ha új matracot vásárol, fontos tudni, hogy mire kell figyelnie.

A szaunák története

A szaunák története

Különböző források szerint a szaunák története a szkíta és a bizánci birodalom idején kezdődött.

Gyakori kandalló problémák

Gyakori kandalló problémák

Rendszeres karbantartással és ellenőrzéssel a kandallók gyakran problémamentesek. Sokszor előfordul azonban, hogy nem úgy működnek, ahogyan kellene. Néhány ilyen probléma könnyen azonosítható, de mások megoldásához szakemberre lehet szükség.